Napi Hírkereső
FRISS ITTHON KÜLFÖLD GAZDASÁG SPORT BULVÁR ÉLETMÓD TECH-TUDOMÁNY KULTÚRA
TÉMÁK MINDEN HÍR TOP 50 HÍR
2019. május 22., szerda - Júlia, Rita mai névnap
Top 50 Itthon
1.  
Negyedik hete tüntetnek a cseh igazságügyi miniszter ellen, tízezrek vonultak az utcára
Az aggodalmak szerint Marie Benešová kinevezésével akarja hátráltatni az ellene korrupció miatt zajló nyomozásokat Andrej Babiš miniszterelnök. (Külföld)
Népszava | 11:18

2.  
EP-választás – Huszonötezer szavazóköri delegáltat jelentettek be a pártok
Szerda délutánig lehet átjelentkezni, és eddig kérheti törlését a külképviseleti névjegyzékből az, aki mégis Magyarországon szavazna. (Belföld)
Népszava | 11:16

3.  
Kétszáz hamis útlevelet állított ki nem uniós állampolgároknak egy okmányirodai ügyintéző
Akár 15 évig terjedő börtönbüntetést is kaphat.
Index | 09:31

4.  
Bányából építenek ökoturisztikai kerteket Ausztráliában
Ökoturisztikai látványossággá alakítanak egy bezárt ausztráliai szénbányát a világ legnagyobb fedett esőerdője, az angliai Eden Project létrehozói. (Zöldzóna)
Népszava | 13:20

5.  
A Strache-botrány este 8-kor vehet újabb fordulatot
Bejelentésre készül a német humorista, aki hetekkel a botrány előtt már láthatta az orosz oligarchákkal konspiráló alkancellárról készült felvételt. (Külföld)
Népszava | 12:25

6.  
Így neveld az árnyékodat – szalámizási technikák a kampányban, követő üzemmódban a DK
Azon a választói torta darabon kénytelenek most is osztozni az ellenzéki pártok, amelyiket 2018 tavaszán is szeletelték – miután nem kértek az MSZP közös lista ötletéből. Miután az EP-kampány a mindennapokról szól, a különböző formációk belpolitikai választásként kezelik, és egymás bázisát próbálják szociális lerabolni. Mégpedig azokkal a szociális ígéretekkel, amelyeket elsőként az MSZP-sek fogalmaztak meg. (Belföld)
Népszava | 12:13

7.  
Uniós pénzeső és izraeli kockázati tőkealapok a Venture Capital Summit-on
Pénzeső hullik a hazai startupokra, mióta tavaly augusztusban felállt az új JEREMIE-forrásokat kihelyező nyolc új kockázati tőkealap, illetve számos magán kockázatitőke-alap indult el az utóbbi fél évben. A Venture Capital Summit konferencia résztvevői első kézből ismerhetik meg a hazai tapasztalatokat, és izraeli befektetőkkel is találkozhatnak. (Gazdaság)
Népszava | 12:07

8.  
Hat ember meghalt az ellenzéki vezető támogatóinak tüntetésén Indonéziában
Erőszakba torkollt Indonézia fővárosában az áprilisi elnökválasztáson alulmaradt Prabowo Subianto tábornok támogatóinak a demonstrációja. A BBC cikke szerint a rendőrség kórházi jelentések alapján megerősítette, hogy a tüntetések során hat ember életét vesztette, mintegy 200-an pedig megsérültek.Az MTI összefoglalója szerint a kedden kezdődött tüntetések az éjszaka váltak hevesebbé, a tiltakozók autókat gyújtottak fel, és kövekkel, Molotov-koktélokkal dobálták meg a kivezényelt rendőröket. Dedi Prasetyo rendőrségi szóvivő több mint hatvan ember letartóztatásáról számolt be. A rendőrök védelmének érdekében könnygázt, vízágyút és gumilövedéket is bevetettek a zavargásokban résztvevőkkel szemben. A szóvivő ugyanakkor hangsúlyozta, hogy nem használtak éles lövedéket. A rend helyreállítására mintegy 50 ezer rendőrt és katonát vezényeltek ki. Helyszíni tudósítások szerint a belváros több részét lezárták, a választási bizottság épületét pedig szögesdróttal kerítették körbe. (Külföld)
Népszava | 11:43

9.  
Honosítással csaltak - 198 hamis útlevél és személyi készült egy budapesti okmányirodában
Ukrán, orosz, azeri, iráni, és albán állampolgárnak készültek az EU kapuit kitáró dokumentumok, egy sajnálatosan ismeretlenül maradt szervezett bűnözői kör kérésére. (Bűnügy-baleset)
Népszava | 11:39

10.  
Az online boltokban már nem menő a készpénz
Már több mint 5 millió magyar vásárolt legalább egyszer az online boltokból, többségük pedig már elutasítja a készpénzes fizetést. (Gazdaság)
Népszava | 11:39

11.  
Olyan oltást fejlesztettek, ami az influenza és a pneumococcus ellen is véd
Az évente együttesen több millió ember halálát okozó influenza és a pneumococcus baktérium ellen egyszerre hatékony védőoltást hoztak létre az ausztráliai Adelaide-i Egyetem kutatói. (Tudomány)
Népszava | 11:20

12.  
A német hatóságok átadták Kafka írásait Izraelnek
Egy hosszú és szövevényes ügy után jutottunk idáig, melyről nemrég egy izgalmas könyv is megjelent.
444 | 11:15

13.  
A színpadon nem érzik, hogy menekültek
Jóra fordult a sorsuk a Refugees for Refugees tagjainak. A ma kezdődő Budapest Folk Festen is fellépő zenekar a világzenei toplisták egyik éllovasa. (Kultúra)
Népszava | 11:00

14.  
Eljárás indul az M7-esen rohangáló lovak gazdája ellen
A lókalamajka miatt egy időre mindkét irányban le kellett zárni az autópályát kedden.
Index | 11:00

15.  
Szerda délután négy óráig lehet átjelentkezni, ha nem a lakóhelyén akar szavazni az EP-választáson
Az online átjelentkezés nagyjából két percig tart.
Index | 10:27

16.  
Magánnyomozókat kapcsoltak le, mert illegálisan jutottak adatokhoz
Két év felfüggesztett börtön és több mint 3 milliós bírság járhat a két magánnyomozónak, és az őket segítő rendőrtisztnek. (Bűnügy-baleset)
Népszava | 10:26

17.  
Washington szerint Damaszkusz vegyi fegyvert vethetett be, válaszlépéseket ígértek
Egyelőre információkat gyűjtenek be a támadásról. (Külföld)
Népszava | 10:16

18.  
Átszabja az autóvásárlás adóit a kormány - megint a jómódúak örülhetnek
Elsősorban az öreg, környezetszennyező, ám megfizethető autók terhei emelkednének, míg az új autókéi csökkennek, és a méregdrága villanyautók minden kedvezménye megmaradna. (Gazdaság)
Népszava | 10:06

19.  
Középmezőnyben az áramármutatónk
Az Európai Unió statisztikai hivatala, az Eurostat tegnap megjelent felmérése szerint tavaly nemzeti fizetőeszközben 3,2 százalékkal nőttek volna a magyar lakossági áramárak. Ez érdemben nem fedi a valóságot: Magyarországon a 2014-ben lezárult rezsicsökkentés óta ugyanis nem módosult a lakosság által fizetendő hatósági áramtarifa. Ezt a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) – úgyszintén forintban – elérhető adatbázisa is alátámasztja. Igaz, a díj belső szerkezete változott, illetve - a most vizsgált időszakot megelőzően - több százezer szabadpiaci lakossági áram- és gázfogyasztó került át a drágább állami körbe. Szakértők az eltérést az Eurostat mérési sajátosságaival magyarázzák, így főképp azzal, hogy a hatóság alapvetően euróban számol. (A különbség lehetséges okait firtató megkeresésünkre a KSH-tól tegnap estig nem kaptunk választ.) Ugyanez módszertan alapján az uniós szervezet a gázár tekintetében 0,4 százalékos csökkenést mutatott ki. Ez sem köszön vissza sem a mozdulatlanságot mutató KSH-adatsoron, sem a lakossági számlán.Ehelyett az Eurostat-kimutatás – épp egyforma, elfogulatlan módszertana miatt – inkább a tagállami teljesítmények összevetésére használható. Eszerint áramár-helyzetünk módosulása tavaly a 28-as listán a középmezőnybe került. Ebből a szempontból a legjobb teljesítményt a lettek, a lengyelek és a németek mutatták, a legnagyobb drágulást pedig Hollandiában, Spanyolországban és Cipruson mérték. A gázármutató-csökkenés pedig a 24-es listán Horvátország és Portugália után a harmadik legkedvezőbb. Ebből az következik, hogy az unió államaiban inkább a gáz- mint áramárakat emelték. Ezt támasztja alá saját közlésük is, miszerint tavaly az unió átlagában a gáz 3,5, az áram pedig 5,7 százalékkal drágult.A tényleges áramár szerinti 28-as listán Magyarország a harmadik legolcsóbbnak számít, a gázársorrend szerint pedig a felmért 25 tagállam körében a termék nálunk a legolcsóbb. (Gazdaság)
Népszava | 10:00

20.  
További lejárató anyagok kerülhetnek elő a szélsőjobbról
Mind több részlet derül ki arról a múlt pénteken közölt videóról, amely földinduláshoz vezetett az osztrák belpolitikában. (Külföld)
Népszava | 09:42

21.  
Verekedés közben kést rántott, mire a másik előhúzott egy bárdot
Index | 09:36

22.  
Többet nőhet a vízszint: 2100-re London, New York, Sanghaj is víz alá kerülhet
Az eddigi becsléseket jelentősen meghaladva akár két métert is nőhet a tengerszint 2100-ra egy új kutatás szerint. (Zöldzóna)
Népszava | 09:35

23.  
Ománi írónő kapta a Man Booker-díjat
Jokha al-Harthi könyve az első arab nyelven írt regény, amely elnyerte az elismerést. (Kultúra)
Népszava | 09:32

24.  
Felgyorsultak az események Ukrajnában
Rábólintottak a parlamenti frakciók a hétfőn beiktatott új államfő, Volodimir Zelenszkij által bejelentett előrehozott választásra. Az elnöki hivatal jelezte: a vonatkozó rendelet ma megjelenik, az előrehozott voksolást pedig július 21-én vagy 28-án rendezik meg. Ünnepi beszédében ugyan az államfő bejelentette a parlament feloszlatását, ami előrehozott választásokat jelent, ám az máig nem tisztázott, hogy volt-e jogalapja erre az államfőnek vagy sem, tekintettel arra, hogy a koalíció múlt pénteken feloszlott, az új koalíció felállítására pedig 30 napot biztosít a hatályos törvény. Május 27-e után viszont már nem lehet feloszlatni a kijei parlamentet, mivel október 28-ra van kitűzve a parlamenti választás időpontja. A parlamenti frakciók azonban így is beleegyeztek, nincs tehát akadálya a parlament feloszlatásának. Ha minden a tervek szerint halad, akkor a mai kormányülés után lemond Volodimir Hrojszman kormányfő és vele együtt a teljes kabinet, kivéve talán az ukrán-amerikai állampolgárságú egészségügyi minisztert, Uljana Szuprunt, aki kategorikusan elutasította az önkéntes lemondást. Zelenszkij az IMF-megállapodás felülvizsgálatáról vagy újabb alku megkötéséről is beszélt, de a Valutaalap erre még nem reagált. A keddi ukrán média arról számolt be, hogy megérkezett az országba az IMF küldöttsége, amely felülvizsgálja a hatályban lévő programot, és együttműködik az ukrán hatóságokkal az illegális gazdagodás büntetőjogi következményeinek szigorítása érdekében. Ezt a korrupcióellenes törvényt ugyanis a Valutaalap a hitel feltételeként szabta, a parlament el is fogadta, majd törölte azt. Zelenszkij eskütételekor azért kérte elsősorban e törvény újraelfogadására a parlamentet, mert a nemzetközi hitelezők nélkül az ukrán gazdaság összeomolhat. Ugyancsak az ukrán média számolt be az új elnök tárgyalásairól a ünnepségen megjelent külföldi delegációkkal. Eszerint Zelenszkij az amerikaiaknak megköszönte az eddigi támogatást, és arra kérte Washingtont, hogy a továbbiakban is szigorítsa az Oroszország elleni szankciókat. Az Unian ukrán nemzeti hírügynökség beszámolt az Áder Jánossal folytatott tárgyalásról is. Az MTI és az Unian beszámolói alapján az a benyomása az olvasónak, hogy nem ugyanarról az eseményről van szó. Az MTI csak arról ír, hogy a kétoldalú kapcsolatokról, illetve a kárpátaljai magyarok gondjairól beszélt a magyar köztársasági elnök az új ukrán államfővel. Az Unian viszont arról számolt be, hogy tárgyaltak a két ország együttműködéséről az Oroszországgal szembeni nemzetközi nyomás kapcsán, Zelenszkij pedig elmondta, reméli, hogy Budapest újra támogatni fogja Ukrajna európai és euroatlanti integrációját. A saját országában kényesnek számító témákról mindkét nemzeti hírügynökség hallgatott.   (Külföld)
Népszava | 09:30

25.  
Haldoklik Tam, Malajzia utolsó hím szumátrai orrszarvúja
Már csak napjai lehetnek hátra Malajzia utolsó hím szumátrai orrszarvújának – közölte kedden a Borneó szigetén elterülő lévő maláj állam, Sabah vadvédelmi hatósága. (Zöldzóna)
Népszava | 09:29

26.  
Orosz bombázókat fogott el az amerikai légierő Alaszka partjainál
A gépek berepültek az amerikai légtérvédelem azonosítási zónájába, de megmaradtak a nemzetközi légtérben. (Külföld)
Népszava | 09:29

27.  
Az utolsó betyár legendája
Erzsike analfabéta volt. Felolvastak neki a könyvből, hadd hallja a fiatal özvegyasszony a történetet úgy, ahogy a messzi földről jött riporter megírta. Néhai férjéről szólt, a Kárpátok utolsó betyárjáról.  (belföld)
Népszava | 09:02

28.  
Számolnak
Ritkán történnek meglepő dolgok egy átlagos szavazókörben. Általában hosszú asztalnál üldögélnek a helyi szavazatszámláló bizottság tagjai, akik felosztják a „terepet”. Van, aki a szavazólapokat veszi elő, van, aki a választók iratait ellenőrzi, más pecsétel vagy a borítékot adja oda. Mint egy jól működő gyárban, a munkafolyamatok szép rendben követik egymást, amíg összeáll a „termék”. Itt egy elrontott szavazólap vagy egy eltűnt toll is izgalmakat okoz. (belföld)
Népszava | 09:01

29.  
Mindenki kivár a búzapiacon
Gyenge, közepes gabonatermésre számítanak a hazai gazdák. Emiatt az liszt ára nem nőhet, mert a környező országokban bőségesnek ígérkezik a betakarítás. (Gazdaság)
Népszava | 09:00

30.  
Szóltunk
Az újságírásnak egyetlen értelme van: megmutatni, miképpen működik a világ és az ország. Feltárni, hogy milyen érdekek mentén, kik mit és hogyan tesznek. Ausztria esetében ez most példásan sikerült. Az idegengyűlölet létráján felkapaszkodott, gátlástalan, ostoba félnáci alkancellár lelepleződése után egyetlen mentséget tudott felhozni, a részegségét.  (belföld)
Népszava | 09:00

31.  
Lakosságcsere
Kedves magyar szavazó téged alaposan átvertek. Már azzal is, hogy miután sorozatban három választást (országgyűlési, EP, önkormányzati) húztak be a rezsicsökkentéssel kampányolva, az ingatlanár-robbanás nyomán háromszorosára nőttek Magyarországon a lakhatási költségek – a régióban csak nálunk, tehát aligha függetlenül a kormány gazdaságpolitikájától. De amit a migránsozással műveltek, arra tényleg nehéz szavakat találni. (belföld)
Népszava | 09:00

32.  
Közel megháromszorozódott a vendégmunkások száma Magyarországon
Az EU-n belül nálunk nőtt legnagyobb mértékben az unión kívülről érkezőknek adott tartózkodási engedélyek száma.
Index | 08:43

33.  
Egy év után lezárták a Semjén Zsolt szarvasvadászata miatti nyomozást Svédországban
Holtpontra jutott a nyomozás. Magyarországról senkit sem hallgattak kii a svéd hatóságok. (Belföld)
Népszava | 08:28

34.  
'Az ázsiai alkalmazottak is ott vannak már a nagyobb gyárakban'
– Már minden kis motel, panzió, olcsó szálloda ukránokkal van tele, sőt, a velencei-tavi szálláshelyeket is velük töltik fel – mondta székesfehérvári forrásunk, aki szerint több ezer ukrán dolgozik a városban a Videotonnál, a Densónál és a többi nagy üzemben. A helyiek szerint nem kárpátaljai magyarokról van szó, a vendégmunkások jellemzően Ukrajna távolabbi vidékeiről érkeznek, s nem beszélnek magyarul. Noha a nagy cégek vezetői cáfolják, a városban elterjedt, nemcsak munkaerőpótlásként szervezik őket a toborzócégek, hanem a hazai munkások lecserélésére is, ugyanis az ukránok hajlandóak többet túlórázni.Az északkeleti szomszédból érkezett munkások szinte minden nagyobb településen megtalálhatóak a Dunántúlon. Sokan dolgoznak közülük az egyik sárvári elektronikai gyárban, Szombathelyen a közgyűlésben is téma volt a mind több vendégmunkás, sőt, munkásszálló építése is szóba került számukra, de az ellenzéki többség leszavazta a kormánypárti indítványt. Kaposváron jellemzően a Modern Városok Program nagy építkezésein dolgoznak, szállásként panziókban helyezik el őket, s akadt már komolyabb konfliktus is: éjszakánként folyamatosan zajongó vendégei miatt megvertek egy szálláskiadót.Móron és a dunaújvárosi gumigyárban meglehetősen sok mongol vendégmunkás dolgozik, de a szarvasi baromfi-feldolgozóban is alkalmaznak a távol-keleti országból érkezett dolgozókat. Ugyanitt jelentős az indiai vendégmunkások száma, de a második legnépesebb országból sokan dunántúli tehenészetekben – például Beleden – helyezkedtek el.A mind több vendégmunkás óriási segítség a szakemberhiánnyal küszködő cégeknek, viszont elhelyezésük komoly probléma. Szentgotthárdon nemrég avattak fel egy új, az egykori laktanyából komoly kormánytámogatással kialakított munkásszállót, ahová a helyiek szerint az állásinterjúkon előnyt jelent az orosz vagy az ukrán nyelvtudás.A Jászságban egyre több feszültséget okoz a nagy számú szerb és ukrán vendégmunkás jelenléte, s ez igaz akkor is, ha a bűnügyi adatok nem támasztják alá a helyiek ellenérzéseit. A napokban a jászberényi városi önkormányzat ülésén, a rendőrkapitány beszámolója alkalmával is téma volt, hogy az ukrán vendégmunkások ideérkezésével az ukrán maffia is megjelent a városban, de kiderült: a statisztikai adatok nem változtak érdemben azóta, hogy a polgármester szerint hivatalosan 650, más adatok alapján közel háromezer, zömmel ukrán, kisebbrészt szerb, s elvétve indiai és pakisztáni vendégmunkás betelepült ide. Nemcsak itt, de Jászapátiban és Jászfényszarun is dolgoznak nem magyar ajkú alkalmazottak.Gedei József jászberényi DK-s önkormányzati képviselő szerint a helyiek ellenérzését növeli, hogy a vendégmunkások jó része állítólag ingyen szálláshelyet kap a munkáltatótól, a városban élő alkalmazottak pedig úgy érzik, hogy az idegeneknek nagyobb megbecsülés jut a munkahelyeken. Szavai szerint ezt a negatív hangulatot a kormánypropaganda is táplálja a folytonos migránsozással, miközben valós helyzet, hogy a gazdaságnak mind nagyobb igénye lesz a külföldi munkásokra.Ott, ahol a könnyűipar még él, mindinkább találkozni egzotikus országból érkezőkkel. Néhány éve a nógrádi Szügyön kavart nagy port mexikói varrónők tömeges megjelenése, bár később kiderült: mindössze három hónapra érkeztek az anyacégtől egy autóipari szöveteket készítő helyi gyáregységbe. Fülöp Gábor a Heves Megyei Kereskedelmi és Iparkamara főtitkára pedig arról számolt be lapunknak: noha konkrét adataik nincsenek, tény, hogy Egerben, Hatvanban és Gyöngyösön az ukrán és szerb vendégmunkások után az ázsiai – zömében pakisztáni, indiaiak mongol és kínai – alkalmazottak is ott vannak már a nagyobb gyárakban, egyfajta 'kolóniákat' képezve az adott településeken. (Belföld)
Népszava | 08:15

35.  
Az ország nagyja, de még a fideszesek többsége is támogatja az európai ügyészséghez való csatlakozást
58 százalék van a csatlakozás mellett, és mindössze 25 ellene. Mikor a Fidesz még ellenzékben volt, és volt EP-választási programja is, abban is szerepelt az ügyészség létrehozásának szükségessége. (Belföld)
Népszava | 07:59

36.  
Felhős, esős idő
Az ország nagy részén ma is lehet számítani csapadékra. Míg hazánk északi, északkeleti harmadán tartósan (akár egész nap is) valószínű főként eső, addig másutt elszórtan fordulhat elő zápor, zivatar a több-kevesebb napsütés mellett. A nyugatias szelet napközben élénk, erős lökések kísérhetik. Délutánra 16 és 22 fok közé melegszik fel a levegő, a leghűvösebb idő a tartósan csapadékos Északi-középhegység térségében lehet.
Met.hu | 07:58

37.  
Louisianában alkotmányba foglalnák, hogy a nőknek nincs joguk az abortuszhoz
Ezt még népszavazáson is jóvá kell azért hagyni.
444 | 07:41

38.  
Törvénnyel védenék a demokraták az abortuszhoz való jogot
Míg a konzervatívok azt várják, hogy a legfelsőbb bíróság elintézze, hogy egész amerikában tilos legyen a művi terhesség-megszakítás, a másik oldal törvénnyel védené a nők önrendelkezési jogát. (Külföld)
Népszava | 07:32

39.  
A miskolci önkormányzat akkor is felszámolja a romatelepet, ha büntetik érte
Kriza Ákos polgármestert nem nagyon érdeklik a jogsértések miatt kiszabott büntetések: a város fizet, és folytatja, amit elkezdett. (Belföld)
Népszava | 07:30

40.  
Csányinál és Mészárosnál köt ki a legtöbb uniós mezőgazdasági pénz Magyarországon
A listát évek óta az OTP-vezér vezeti, és idén már felcsúti milliárdos lesz mögötte a második. (Gazdaság)
Népszava | 07:12

41.  
326,24 forinton az euró
Kedd estéhez képest szerényen erősödött a forint jegyzése a főbb devizákhoz képest szerda kora reggel. (Gazdaság)
Népszava | 06:52

42.  
Szabad szemmel: Orbán csodálkozhat, hogy mit csinált rosszul
Nemzetközi sajtószemle, 2019. május 22. (Külföld)
Népszava | 06:42

43.  
Porból lettek, biokomposzttá lehetnek Washington államban
Az USA-ban először ott engedélyezik a halottak 'természetes, organikus redukcióját'.
444 | 06:35

44.  
A Fidesz-szavazók 41 százaléka szerint csatlakozni kellene az Európai Ügyészséghez
Magyarországon többségben vannak azok, akik csatlakoznának az EU ügyészségéhez.
Index | 06:34

45.  
Rossz hír az autósoknak – Drágább lett a tankolás
A Mol szerdán 5-5 forinttal emelte a 95-ös benzin és a gázolaj nagykereskedelmi árát. (Gazdaság)
Népszava | 06:25

46.  
Másodszor is eltűnt egy 14 éves lány Budapesten
A budapesti rendőrség keresi Petz Angéla Petrát, aki év elején Győrben tűnt el.
Index | 05:57

47.  
0:00-6:00 – Tánc reggelig
Jó szórakozást!
444 | 05.21 23:59

48.  
Jakab Péter szerint terroristának nézték a TV2-ben
A Jobbik-politikus a Tények stúdiójába akart bejutni, amikor az egyik dolgozó elájult.
Index | 05.21 22:57

49.  
Az amerikai légierő orosz bombázókat és harci gépeket fogott el Alaszka partjainál
Az amerikai pilóták Négy Tu-95MSZ típusú orosz hadászati bombázót és két Szu-35-ös nehéz vadászbombázót közelítettek meg és kísértek.
444 | 05.21 22:53

50.  
Bezáratná a kormány a ferihegyi bádogterminált
Akár rendeleti úton is megtilthatja az Orbán-kabinet, hogy a Budapest Airport használja a fapadosokat kiszolgáló épületet. (Belföld)
Népszava | 05.21 21:24

Nagyvilág napi top
Megvan az ukrán előrehozott választások időpontja
hvg | 05.21 18:02
Techet Péter: Elmaradhat a Nyugat alkonya
hvg | 11:22
Alacsony IQ-jú hülye, jellemezte Észak-Korea Joe Bident
Index | 10:30
Egy bécsi ügyvéd és egy német magánnyomozó állhat a leleplező ibizai videó mögött
Index | 10:02
Balesetet fotózó magyar sofőrt osztott ki egy német rendőr
Index | 08:27
Az amerikai külügy azt gyanítja, hogy Aszadék megint vegyi fegyvert vetettek
Index | 07:20
Merkel és Macron szerint itt az idő az ukrajnai helyzet rendezésére
Index | 05:20
Törvénybe iktatná az abortuszhoz való jogot Joe Biden
Index | 05:07
Nagyvilág - összes hír
Gazdaság napi top
Az önkormányzatok mellett az autósok és az állam hibája is, hogy idáig züllött a fővárosi ...
Menedzsment Fórum | 10:05
Visszavonul Hosszú Katinka? Elárulta, mennyi van még hátra
Pénzcentrum | 09:59
Nem csak a tüdőnket, mindegy egyes szervünket kicsinálja a légszennyezés
Menedzsment Fórum | 05.21 19:30
Meghúzza a nadrágszíjat a Mercedes
Index | 10:52
Tízmilliós asszonyhitel: fontos bejelentés érkezett
Napi.hu | 10:50
Újabb milliárdos bizniszt hozott tető alá Mészáros informatikai cége
Menedzsment Fórum | 05.21 19:05
Változnak az idők: a legtöbb magyar idén bizony tervez nyaralást
Pénzcentrum | 05.21 19:03
Nyugi, már látni az esőzés végét: eddig kell kibírni
Pénzcentrum | 13:30
Gazdaság - összes hír
Sport napi top
Háromszor többet fog keresni Felcsúton, mint a román élvonalban
Sport Géza | 05.21 19:03
Legendás idegenvezetőt kapott a Barca új játékosa
Sport365 | 05.21 22:34
Cafatokra szakadt a sprinter meze a cél előtti bukásban
Sport Géza | 05.21 19:02
Még egy év a kezdésig, de máris csúcsot döntött a London Marathon
Sport365 | 05.21 18:23
Megmenthet valami a dögunalmas F1-szezontól?
Sport Géza | 13:32
A DreamTeam edzője a 4-2-3-1 felállásra esküszik
Esport1 | 13:15
Yuumi láthatatlanná is válhat a megfelelő partner segítségével
Esport1 | 12:56
PL: hol a határ? Ismét növekedett a közvetítési jogdíj
Nemzeti Sport | 12:20
Sport - összes hír
Bulvár napi top
Cuki vagy ciki? Nem létező nyelvet beszélnek Ryan Gosling kislányai
Borsonline | 05.21 18:30
A villanybojlert használóknak megéri az éjszakai áram
Borsonline | 12:00
„A feleségem mindig azt mondta, hogy a magyarok nem szeretik” – Interjú Gábor Zsazsa utolsó ...
Velvet | 11:57
Együtt edzettek és szelfiztek David Beckham fiai
Velvet | 13:32
Nyelvtanulásra is van hitel
Borsonline | 13:30
A fogászaton felsértették a családapa ínyét, három hónap múlva arra ébredt, hogy amputálták ...
Borsonline | 13:00
Alaposan megizzasztotta az áramlopási ügye a mulatós zenészt – Maratoni vallatás vár Lajcsira
Borsonline | 12:54
Bru­tá­li­sat ka­szált az MSZP Pe­ci­nán és a Nép­sza­bad­sá­gon
Borsonline | 12:46
Bulvár - összes hír
Életmód napi top
Fürdőruhában kapták le - Így néz ki Margot Robbie teste Photoshop nélkül
Femcafe | 08:09
Egykor nem akart kimenni a házból, mert kritizálták a súlya miatt - most beszólt a trolloknak a ...
Nők Lapja Café | 07:46
Visszafordítható a kopaszodás?
Wellness Cafe | 06:05
5+1 párkapcsolati forgatókönyv, ami biztos szakításhoz vezet
Bien | 05.21 18:31
Csúnya szakítás: a Trónok harca szerelmespárja nem volt hajlandó együtt forgatni
Femina | 05.21 18:20
Rohamosan nő a demenciában szenvedők száma: Ezzel előzheted meg
Femcafe | 05.21 15:46
Görbe Nóra nagyon megváltozott - fotó
Nők Lapja Café | 05.21 15:17
Delon: „Több pofont kaptam, mint amennyit adtam” - Érdemel díjat vagy ássa el magát?
Nők Lapja Café | 05.21 15:16
Életmód - összes hír
Tudomány napi top
Amekkora nyereményt ígér, pont akkora kamu a magyarul terjedő Facebook-levél
hvg | 09:03
A digitális bennszülöttek sem rajongnak maradéktalanul a digitalizációért
BitPort | 08:05
Szegedi baktérium segítségével alkották meg a világ első mesterséges élőlényét
hvg | 11:33
A rendőrség is többször kérte Sherlock Holmes alkotójának segítségét
Múlt-kor | 11:12
Bakot lőtt a kínai diplomata, miközben a Huaweit védte
hvg | 13:33
Befutott a Windows 10 májusi frissítése
HWSW | 13:15
Izgalmas hardvert tesztel a Spotify, csak épp nem akarja árulni
hvg | 13:03
Ha van fölös egymilliója, elköltheti egy brutálerős MacBookra
BitPort | 13:01
Tudomány - összes hír
Kultúra napi top
DiCaprio lángszóróval támadja a nácikat - itt az új Tarantino-film előzetese
hvg | 07:43
A cseh külügyminisztérium üdvözölte az új westerosi királyt
hvg | 12:25
Milliárdos nézettséget ért el Justin Timberlake
Est.hu | 11:27
Királyi vizit hozza lázba egész Downton Abbey-t
hvg | 10:16
Anna: az előzetese mellé plakátot is kapott Luc Besson új akciófilmje
SG.hu | 10:12
Whitney Houston hologramként tér vissza
Index | 09:48
Más befejezést kap a Trónok harca-könyv, mint a sorozat – maga a szerző jelentette be
hvg | 08:13
Jöhet egy újabb retro magyar zenei kedvencek kvíz? - Mutatjuk a kérdéseket!
Zene.hu | 07:06
Kultúra - összes hír
 
 
 
 
A Napi Hírkereső segítségével a vezető friss hírek elérése egyszerű, gyors és kényelmes. Ingyenes hírkereső szolgáltatásunkkal azonnal megtalálhatja az Önt érdeklő híreket legyen szó friss, itthoni, külföldi, gazdasági, sport, bulvár, életmód, technológia / tudomány, vagy éppen kultúra témákról.
NapiHirkereso.com © 2019